HAN BJØRN

Tenk han har fulgt meg siden jeg fant min mann og sjelevenn og min bestevenn. På tur til India hørte jeg på Bjørn Eidsvåg på Walkman (ja det er helt sant og jeg er ikke gammel altså) til jeg sovnet. Hver eneste kveld i fem uker. Vi hadde akkurat blitt sammen før vi dro på studietur til India. Jeg var sååå spent på om han venta på meg når jeg kom hjem. Så etter sjette uka på Maldivene vi 6 jentene på tur, sto Fredrik på flyplassen når jeg landa. Jeg er fortsatt like forelska, jammen heldig. 

PÅ TVERS

Tenk at vi treffes og det bare sier pang. Alle finner tonen og vi skravler i vei. Vi er faktisk 9 damer i vår beste alder som stor koser oss akkurat som vi har kjent hverandre bestandig. Det er lykke da. Humor er veldig viktig og vi ler oss i hjæl. Åpne og ærlige overfor hverandre. Fy søren så heldig jeg er som har så mange gode mennesker i livet mitt. 

GEITER

Som svigerfar sier så er vi noen ordentlige fjellgeiter ja. Det er terapi og gå i fjellet til pulsen øker og man blir skikkelig sliten. Bare prøv, det gir positiv påfyll og energi. Starten på sommeren kan ikke bli bedre. Det er hvordan man tenker når jeg går og svetten renner og smerter i rygg og nakke. Allikevel gir det meg påfyll. Som min bedre halvdel sa oppover fjellet. Du er jammen sterk i beina med tanke på alle kiloene ha ha ha ha. Elsker humoren. God pinse.

RARING

Da er det pinse og jeg har gode minner fra pinsen når jeg vokste opp. Da åpnet sommerferien og min Mormor og Bestefar kom på hytta i Årøysund. Da startet sommeren. Båten skulle legges ut og det var mye greier. Mye god mat og drikke og familietid. Sånn føler jeg det nå også selv om vi voksne drar til fjells og ungdommen har ulike planer. Det er kjærlighet når sønnen sier jeg er rar og jeg snakker altfor mye allerede i bilen hjem fra flyplassen. Det er sånn der skal være når barna har blitt store. Jeg elsker det. Det er trygghet og kjærlighet når alle kan si det de føler.