OHHH HELLIGE JUL 🤪

Hvem skal du feire med i år. Nei jeg kan ikke med de, fordi ho kommer, og vi er ikke på talefot, og hvis han kommer blir det bare bråk. Hva skal vi kjøpe til de, de har jo alt. Ja vi får bare finne på noe, så de får en liten oppmerksomhet … Oi, det var jo det samme vi ga i fjor…. Ja ja det går sikkert bra… Er det noen som kjenner seg igjen? Det verste er ensomheten mange føler rundt julen. Veldig mange sitter mutters alene… Ingen planer for julen.. bare få dagene til å gå….Blir rørt når noen inviterer inn en ekstra gjest. Det koster så lite, men kan gjøre hele forskjellen for den ene personen. Mange må feire jula på sykehus. Savner Pappa og tante Lise ekstra nå i jula❤️ Ta vare på hverandre folkens. Ikke glem dyra. Glad i dere.

VARSKO PÅ VEI TIL KREFTSENTERET 😡❤️

Da er tiden kommet for å ta røntgen. Sjekke om tablettene Fredrik startet på som første i Norden 2014. Han var personen som hadde best effekt av nettopp disse tablettene som da var et helt nytt studie. Vi kjører på og satser på de virker så det suser. Mitt varsko er min pårørende-blogg som du nå leser. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg
aldri har fått noen negative tilbakemeldinger. Når jeg startet opp for 2 og et halvt år siden gikk jeg mange runder med meg selv. Drøftet det med Fredrik og barna som ga meg klarsignal. Min bror har fått en tilbakemelding som ikke var noe hyggelig for han. Det jeg forsøker å si er at jeg setter stor pris på at dere heller tar direkte kontakt med meg hvis det er noe dere reagerer på. På forhånd takk. Veldig glad i dere alle gode leserne mine. Prøv å lage dere en god dag.

GLEDE 🧑‍🎄

Når man har mildt sagt hatt noen tøffe dager. Med Frida på akuttmottaket med sterke magesmerter. Utrolig mye redsel og angst. Store ryggsmerter og mange tårer. Gikk heldigvis bra med Frida, var ikke blindtarmsbetennelse som fryktet. Slitasje i forholdet pga langvarig sykdom. Ikke bare bare å være syk. Heller ikke bare å være pårørende i sååå mange år. Da triller tårene når naboen kommer og gleder hjertet mitt. Tenk å være så snill og omtenksom. At akkurat idag betydde det ekstra mye med omsorg. Det gir meg styrke til å kjempe og stå på. Det er mange som ikke gleder seg til jul. Ensomhet er ekstra vondt i høytider. Vi er heldig som har en familie. Det koster lite men betyr så mye å bry seg. Særlig i tiden vi går inn i. Tenk på at hvis du kan glede en person i jula, kan det bety enormt. Mer enn du aner. Håper alle lager seg en god dag. Glad i dere alle.

HAVET💙

Havet gir meg styrke. Havet gir meg en indre ro. Det har det alltid gjort. Eneste jeg savner her jeg bor. Se havet når jeg står opp. Bølger som skvulper og gir glede. Havet som nå ga meg neglsprett. Det er en sjarm det også. Elsker Frida som dro meg med. Hadde nesten ikke sovet i natt. Og nå fikk jeg masse indre ro og energi. Havet er magisk. Det er befriende på samme tid. Isbading er virkelig noe jeg anbefaler. Kroniske smerter blir ikke verre av et forfriskende bad. Det kan jeg love. Håper alle har en fin førjulstid. Glad i dere alle❤️