NÆRHET

Nærhet kan være berøring sånn vi ofte tenker på det. Det kan også være den telefonen jeg tok eller jeg fikk .Det handler om så mye mer. En klem eller en handshake er nærhet med tanke på korona vi har vært igjennom. Vennskap og famile vi ikke har sett eller gitt klemmer på lang tid. NÆRHET er såååå mye. Det kan bare være et smil.

6000

Ja hva er 6000? Jeg er jo glad i å telle. «Hvor mange» – ofte hørt her i huset. Kan jo blii sentimental når ungdommene begynner på videregående, for ikke å snakke om flytter hjemmefra. Tenk 6000 matpakker er smurt og nå er det slutt. Tror jeg må begynne å smøre matpakke til meg selv, bare for å gjøre det liksom. Bare si ifra altså hvis noen trenger en matpakke? Fra spøk til alvor. Prøv å leve hver dag og i nuet. Brått  flytter det kjæreste dere har ut av redet, og du savner de små tingene i hverdagen, som nettopp det å smøre matpakke. 

FASADE

De fleste spiller forskjellige roller på ulike arenaer hver eneste dag. Folk er mer eller mindre seg selv. Ofte kommer det ann på hvor trygge vi er. Jeg har bestandig tenkt at det beste er å være seg selv fullt og helt. Men jeg kan la være å klage på smertene jeg har, og at jeg ikke har sovet i natt. Ingen vil vel bare høre klaging, eller ??? Det kan oppleves som negativ energi. Vi vil bli omgitt av positive mennesker som gir deg påfyll, eller ???  Hvis jeg spør meg selv hvilke mennesker som gir meg noe? Jo da er det nettopp de som er ærlige, og IKKE har en FASADE. Som sier ting akkurat som det er. Vi kan likevel spre humor og positive vibber selv om vi slipper fasaden, Vi kan si at idag er det en jævlig dårlig dag. Nettopp idag trenger jeg litt ekstra omsorg av DEG.

SORGENE PÅ FORSKUDD

Ja da skjedde det vi håpet ikke skulle skje. Og vi var såå redde for at det skulle skje. Vi ante ikke følgene av det overhodet. Tenkte død og fordervelse. Fredrik fikk korona og hva skjedde. Dag fire idag, og fortsatt er han hjemme. Fredrik har ikke kommet på sykehus. Hva var jeg redd for? Hva bekymret vi oss for? Jeg føler lykke over hans immunforsvar og stayerevne. Dette skal gå bra! Bare jeg igjen nå.Og jeg som skal operere beinet på torsdag, tenker det er bra. Som min bror sa så fint, «Det elendige biter ikke på de elendige» Ha ha ha! 

6. RADIOAKTIVE STRÅLINGEN

La den radioaktive strålingen, også kalt PRRT – behandling, slå de jævla kreftcellene langt pokker i voll. Det tenker og håper vi alle. Nå går vi igang med ny runde der alle skal holde 3 meter avstand til Fredrik. Han sitter på enden av bordet med innleggsplate, og vi på den andre siden. Snur den ene sofaen, og sitter i hver vår del på kveldene. Etter 1 uke kan vi holde 1 metern. Alle familier har perioder med tøffe tak andre ikke aner noe om. Vær omsorgsfull og bry deg. Vis at du er der hvis noen skulle trenge en ekstra klem. Fordi nå er det lov å klemme igjen.