DÅRLIG SVAR 🥲

Hvorfor kunne ikke legen ringe og si at etter den 16. kuren så går det virkelig rette veien… Er sååå sliten og lei av å se mine kjære rundt meg ha det så vondt. Fordi de jævla kreftcellene løper løpsk i kroppen til Fredrik. For ikke å snakke om hvordan han føler seg…Jeg har ikke selv klart å være en perfekt pårørende… Fordi jeg er sååå redd og sliten 24/7… For at vi skal miste det mest dyrebare vi har… Folk kan klage over mye rart … Men vær glad hvis du kan stå opp og ikke bekymre deg konstant… Være i en konstant beredskap…. Nå ringte legen akkurat og Fredrik gøtser på med 3 runder til… Detta skal vi klare. Må gi en ekstra stor handsup til vår verdens beste Frida som har pussa opp stua vår. Hun er helt fantastisk mens hun samtidig har begynt i ny jobb.. Er såååå glad i alle dere.

DANSERPANSER 💃

Jeg hadde glemt hvor gøy det var å danse. Det har jeg jo drevet ned hele livet. Dans gir glede og energi. Påfyll i vanskelige livssituasjoner. Indre lykkefølelse. Så takknemlig jeg ble invitert på dette kurset. Bevegelse skaper harmoni og indre ro. Skulle ønske jeg ikke hadde så mye smerter i kroppen. Idag er jeg sengeliggende. Men det er det verdt. Må bare godta at sånn er jeg. Viktig allikevel å gjøre ting som gir påfyll. Ikke la seg stoppe av kranglete helse. Sykdom og dårlig helse kan gå å legge seg. Er så lei av alle begrensningene. Må heller se muligheter. Skal ikke si vi alltid klarer det. Klapper meg på skulderen og er litt stolt Håper alle lager seg en fin ettermiddag. Glad i dere alle.

LADING😅

Deler av helga var vi på Spa og ladet batteriene. Kunne jo tatt mange bilder.  Men egentlig handler det om å være tilstede her og nå. Det er faktisk ikke lov å ha med mobiler inn på badeanlegget. Frida måtte til og med snakke til meg, fordi jeg har fått dilla på TikTok i en alder av niogførr.. Legg vekk mobilen, he he…Men humoren kan ingen ta fra oss. Og det forløser mye oppheiste skuldre og negativt tankemønster…Hva skulle vi gjort uten en befriende latter. Over absolutt ingenting. Var sliten når jeg kom hjem. Tror jeg hadde klart og faktisk slappe av. Fordi det er ofte en kunst å klare. Tv’n virket ikke og kanskje det var en mening med det. Da får vi mer tid til å prate. Savnet resten av flokken i Trondheim da. Håper alle får en god uke. Vi lader opp til ny kur på Ullevål. Masse glad i dere.

VAR DETTE ALT🥲

Livet, det fantastiske livet vi har fått. Som jeg sa til Mamma forrige gang jeg var på Sykehjemmet i Stavanger, når hun lurte på hvorfor jeg orket å komme den lange veien relativt ofte. Jo fordi du ga meg livet Mamma❤️Uten deg hadde jeg ikke vært noe. Da gråt vi begge to. Slik føler jeg det nå når vi rydder leiligheten til verdens beste Lise. Som har fulgt oss i tykt og tynt, både mine barn og hele familien. Brått var det slutt. Broren min ringte og sa at Lise døde nå nettopp. Det kan jo ikke stemme. Enda går jeg og tenker at jeg skal jo ringe til Lise. Ønske henne god helg, eller sende henne en melding som vi alltid gjorde. Også kan jeg ikke det… Husk å ta vare på de dere har rundt dere. Ta den telefonen eller det besøket som dere har tenkt på. Imorgen kan det være for sent. Glad i dere alle❣️

STAFETT FOR LIVET 🦓💜

Løpe eller gå. Trille eller rulle. Her er det plass for alle. Viktigste er å delta. Alle er vi vinnere. Alle har vi noen vi kjemper for. Noen står midt oppi behandling. Andre skal snart gjennom en omfattende operasjon, eller ferdig med den. Livet er ganske sårbart. Ta en dag av gangen, og leve hver dag. Man veit søren ikke noe om morgendagen. Mange går med kreft uten å vite det. Andre har mistet noen de var veldig glad i. Sammen står vi og skaper samhold liten og stor. Ung og gammel. Firbeint og babyer. Alle er med. Rørende og noen tårer triller. Tenk at det er 9 år siden Fredrik fikk Net kreft. Er veldig takknemlig for alle de gode menneskene vi har blitt kjent med i Carcinor. Glad i dere alle.

BURSDAG I HIMMELEN 💞

Skulle ønske vi alle kunne feiret deg skikkelig idag. Kost oss med skalldyr og øl som du var så glad i. Istedenfor har vi graven. Men vi har også alle de gode minnene. Tenk at du ville vært 76 år idag. Du er med meg hver eneste dag. Uvirkelig at det er 13 år siden. Husker det som det var igår. Mange ting lever videre. Kjærligheten for dyr. Turer til vanns og fjells. Kokkelering på kjøkkenet, var ikke det godt Silje? Han syns det betydde så mye at vi satte pris på all den gode maten han lagde. Pappa var sååå flink på kjøkkenet. Han lagde sine egne kniver. Han sydde fotposer til hundene. Hadde symaskin av gammel årgang. Vi lagde hjemmelagde julegaver til slekt og venner. Plukket sopp og sanket det naturen hadde å by på. Sebastian.Tobias og Frida kalte deg for Bo. De hadde elsket humoren nå som de har blitt store. Pappa jeg savner deg sånn. Minnene bærer vi alltid med oss. Jeg elsker deg.

PÅFYLL 🤠

Hva gir DEG påfyll i livet ditt? Er det tid med venner, eller beina på bordet med en god bok. Der er vi veldig forskjellige,] og det kan endres ettersom hvilke fase vi er i livet vårt. Uansett trenger vi alle påfyll for å mestre livets større eller mindre utfordringer. Når man er pårørende tappes man ofte for krefter. Gir omsorg og trenger sårt omsorg tilbake. Da er gode venner gull verdt. Familie er også godt å ha, men kan kanskje være langt unna. Vet jammen ikke hva jeg skulle gjort uten flokken min. For ikke å snakke om de som virkelig bryr seg. De som forstår hvordan jeg har det. Noen ganger kan jeg snakke som en foss. Til glede for noen, og mindre glede for andre ha ha …. Barna kan syns jeg prater i overkant mye noen ganger. Men det er virkelig godt ment. Samtidig som det også er godt for meg. Da syns det er fint hvis jeg bare kan holde litt kjeft. Jeg forstår jo at ikke alt jeg sier er like interessant for de. Men det handler også om at jeg er oppriktig interessert i livene deres. Vil høre hva som gir de påfyll, og hvilke planer de har for de neste dagene. Jeg skal iallefall forsøke å ivareta meg selv og de rundt meg. Det er viktig for meg. Håper alle får en god helg med masse påfyll, fordi dere fortjener det. Dere er gode alle sammen!