FORSIDE 🦓

Veldig spesiell følelse å gå i postkassa idag. NETVERKET har Fredrik på forsiden. Langt intervju, har blitt spurt flere ganger. Men satt litt langt inne. Utlevere den personlige historien til Fredrik. Flokken fikk lese gjennom og godkjenne før publikasjonen. Anbefaler alle og melde seg inn i CARCINOR. Kan være støttemedlem og det er ikke dyrt. Veldig viktig å støtte opp om en så sjelden krefttype. Vi har opplevd å møte sååå mange flotte folk. Samhold og faktisk mye humor. Mennesker som forstår. Både som pasient og pårørende. Vi er også likepersoner som deler av vår kunnskap og erfaring. Vet jammen ikke hva vi skulle gjort uten den flotte Sebra gjengen vår. Vår sløyfe er sort og hvit som en sebra. Det symboliserer at når man tror det kommer en hest galopperende så er det en sebra. Fordi den er sjelden. Håper mange melder seg inn og støtter oss. Ha en fin dag. Glad i dere alle.

TRO 😍

Det spisser seg til og Fredrik er veldig spent om den nye medisinen virker. Jeg ser hvem som jeg kan stole på. Hvem som støtter meg og vil oss godt. Det er mange. Men også noen som snur oss ryggen uten å skjønne det selv. Det er vondt og sårt. Dere som jeg har i midt hjerte vet det. Flokken min er det viktigste for meg. Dernest kommer alle de gode menneskene vi har rundt oss. Bare en setning eller et ord betyr mer enn dere aner. Jeg vil også være der for dere. Når dere trenger meg. Jeg er en ekte venn som aldri gir slipp. Det skal dere vite. Veldig glad i dere.

ØNSKETRANSPORTEN🍀

Tenk at det fins så mange snille mennesker. Jeg har ikke ord hvor takknemlig jeg er. Mamma er nå på plass i Tønsberg og har kjørt hele veien fra Stavanger. Med sykepleier med seg hele veien. Som ga omsorg og passa på at turen gikk så bra som den kunne. Frivillighetsarbeid er sååå fantastisk. Som vi sa til Mamma at nå skal du bytte rom. Det er jo helt sant. Hun har allerede spurt etter meg. Gleder meg til å gi Mamma en goood klem idag. Håper alle får en god dag. Utrolig glad i dere.

PERM🤩

Tøffe tøffe toget over fjellet. Overraskelse Frida kommer hjem før hun starter opp i Bergen. Lykke, tass tass rundt i huset. Rask tassing, vant til høyt tempo. Plutselig står det nydelig brunch på bordet når jeg står opp. Blir så rørt at tårene triller. Setter meg litt på plass. Gode samtaler og også følelseslade diskusjoner. Jeg må ikke bare tenke på andre. Pårørende til både Fredrik og Mamma. Må tenke litt på meg selv også. Ser jeg er veldig sliten. Det skal jeg ta til meg. Viktig å ta vare på seg selv. For å kunne gi noe til andre. Idag er det kontroll på Ullevål. Skal ta opp saken som er levert til Pasientombudet. Detta kan bli interessant. Hva de har å si. Håper alle får en fin dag. Veldig glad i dere❤️