VÅGE Å VÆRE SEG SELV

Det er ikke lett å tørre. Tørre å være seg selv . Den man føler man vil være. Det er såå utrolig viktig.. Jeg sa ikke det er lett. Tro på deg selv. I tøffe tider må vi stå sammen. Herrigud hadde aldri klart meg uten dere og musikken. Dere betyr alt. Elsker dere. Man må tenke bedre som venninna mi alltid sier.

3 METERN

Nå har det vært mye snakk om 1 metern i lengre tid. Her i huset er det 3 metern. Vi rygger oss ut av kjøkkenet. Planlegger at nå går du på kjøkkenet så går jeg i stua. Gubben sover i garasjen. Imorgen er det 1 metern og det gledes. Det er egentlig bare en bagatell når det virker. Ikke så lett for andre å skjønne hvordan det er for oss. Skjønner det altså. Takk for all støtten fra dere alle. 

ER DET SANT

Behandlingen gjennomført. Siste dose i denne runden. Det er gift for kroppen. Vondt å se han så sliten. Redd når jeg la meg. Bør jeg følge med på natten. Inn på Riksen neste  dag. Overlegen sa han hadde blodprøve som en idrettsutøver. Går det ann å bli mer glad. Jeg lurte på om jeg kunne dra den lange veien til Mamma i Stavanger. Følte jeg skulle vært begge steder på en gang. Jeg tok sjansen. Der ble jeg møtt av en lykkelig Mamma som var såååå glad for å se meg. Flagget var hengt ut. Ble så rørt. Livet er ikke for pyser.

AVSTAND

Da er det dags igjen. Igjen og igjen. Faen ta den kreften altså. Kan ikke den radioaktive strålingen bare drepe de jævla svulstene. Vi fokuserer på alt som er positivt og det er så sinnsykt mye. Familie og venner. Gode øyeblikk og masse vi gleder oss over. Humor og mye latter med de vi elsker. Og det er mange. Tenk å ha så mange fine folk rundt oss som bryr seg. Det betyr alt. Da klarer vi å holde 3 meters avstand noen dager. Det skal gå bra.

IMMUNFORSVAR

Da var vi klare for Spania. Hadde planlagt turen for 1 år siden. Og hva skjer? Fredrik har så lavt immunforsvar at han får ikke lov av overlegen på Riksen til å dra… Samtidig har jeg litt vondt i halsen så tar en koronatest. Ok ja to streker, og da var det bare å isolere seg fra Fredrik så ikke jeg smitter han. Noen nervepirrende døgn kan man trygt si. Ungdommen drar ned til Alicante og sier at de håper vi kommer etter. Vi hadde ikke så tro på det akkurat da. Men fy søren etter fem døgn sitter vi på flyet nedover. Jeg sier bare THANK YOU.