PÅFYLL 📕

Som pårørende er det viktig å få påfyll slik at vi har energi til å stå i tøffe perioder i livet. Nå har jeg vært på bokkveld for å få inspirasjon. Og jammen fikk jeg masse inspirasjon og positiv energi av denne kvelden. Har alltid vært glad i å lese men plutselig bare stoppet det opp. Har savna det veldig, men ikke klart å komme igang igjen. Igår sa det pang, sååå herlig følelse. Gleder meg til alle bøkene som venter på meg. Alle trenger litt flukt i en tøff hverdag. Bare krype opp i sofaen og la andre bekymringer ta pause for en liten stund. Håper dere fikk lyst til å ta fatt på en bok, hvis dere ikke allerede holder på med en. Da er jeg på Kreftsenteret og Fredrik får kur 9. Glad i dere alle.

SUPER 🦓

Silkedalen i silkeføre. Hvem skulle tro det i februar. Fredrik bøyde knærne etter video fra Trim for eldre på Kreftsenteret. Fem ganger så måtte han hvile. Nå gikk vi fem km og god fart. Det er som et mirakel og en porsjon stahet. Det er stahet i bøtter og spann i slekta og det kommer godt med. Vi velger å tenke at stahet er jammen meg en positiv egenskap. Selv om det kan gå en kule varmt. Ernæringsteamet på Kreftsenteret hadde aldri sett noe lignende. Det tar vi som et kompliment. Mye sitter i hodet. Man må aldri gi seg. Kjempe på og det gir gode resultater. Det er noe alle kan lære av. Et skritt av gangen. Ikke tenke langt frem. Små gleder over gode ting i hverdagen. Og en stor porsjon med humor kommer godt med. Glad i dere alle og ha en god helg alle sammen.

HALLO 😳

Jeg føler det er tungt når vi ikke kan være mer åpne mot hverandre på godt og vondt. Føler mange holder på ting og ikke sier det som det er. Bedre å høre sannheten enn å tie. Være mer direkte med hverandre. Som pårørende for flere om dagen liker jeg best ærlighet og åpenhet. Fordi det er det som beskriver ekte mennesker, og det mener jeg vi må tåle. Noen ganger trenger vi å få vite det akkurat som det er, og ikke legge noe i mellom. Mye verre å gå rundt grøten og lure. Det er vondt langt inni hjerterota. Skjerp dere og stå opp for de dere virkelig bryr dere om. Kan ikke tape noe, og hvis det ikke hjelper? Ja da har du kanskje fått et annet menneske til å åpne opp øynene. Og det er jo bra, er det ikke? Glad i dere alle på godt og vondt.

1 2 3 💛💙💚

Hææ minste jenta er russ, hvor ble det av tiden. Alle våre tre skatter er voksne. Mamma hjerte syns jo jeg må passe på dem. De er stoooore nå, men for meg vil de alltid være ungane som skal passes på. Har du tatt tran? Det kan være lurt med lue idag. Har du huska passet ditt? Ikke gjør noe som jeg ikke ville gjort, eller… Som Mamma er jeg helt sikkert ikke alltid et forbilde. Jeg er teit og gjør kleine ting. Føler allikevel de kommer til meg når de trenger råd eller trøst. De er selvstendige men godt å være der for de uannsett hva det måtte være. Setter så pris på at vi har så åpent forhold. Nå skal russen ut på veien og rulle. Husk at de aller fleste av russen oppfører seg veldig bra og ønsker å feire mange års skolegang snart er over. De gjør sååå mye godt som for eksempel samle inn masse penger til kreftsaken. Gode vennskap oppstår som ofte varer hele livet til de blir gamliser. Elsker dere mine tre💛💙💚

HAN VAR MIN 👩‍🌾

Det var ikke rettferdig at han bare skulle bli borte fra meg. Fordi vi hadde så mye vi skulle gjøre sammen. Så mye vi skulle oppleve. Vi skulle gå på turer med barna, og du skulle lære de masse om naturen. Sånn ble det ikke. Syns det er såååå trist fordi jeg veit at våre ungdommer hadde elska din humor og måte å være på. Så chill og morsom og lun væremåte. Ingen var som deg Pappa. Du var noe helt spesielt for meg. Og har en helt spesiell plass i mitt hjerte. Idag er det 13 år siden. Jeg husker det som om det var i går. Broren min ringte og sa at Pappa var død. Det gikk ikke ann å fatte. Satte meg i bilen og kjørte til Nøtterøy. Han hadde bare sovnet inn når han sov. Hundene lå i gangen og skjønte ingenting. Uvirkelig at du var død. Er såååå glad i deg Pappa.

Påskebakar 💛

Det er helt uvirkelig. Vi er på Rauland og går på langrenn… Hvem skulle tro det for tre uker siden.. Sikkert vanskelig for folk å sette seg inn i… Men det er en sta kæll jeg er gift med. To dager på langrenn etter hverandre i Silkedalen… Uvirkelig for en måned siden. Sånn er det bare og de som kjenner oss, skjønner det er en bragd. Uansett god påske til alle som jeg er sååå glad i 💛💛💛💛💛