AVSKJEDER

Er det noe jeg hater så er det å si hadet. Egentlig burde jeg tenke at det er bare for en periode. Jeg blir så lei meg fordi jeg ønsker jo at alle sammen skal være sammen hele tida. Det er mine lykkeligste øyeblikk når flokken er samlet. Den blir større ettersom mine ungdommer får seg kjærester. Jeg tar imot de med åpne armer som en del av den fine flokken vår. Kan ikke alle være sammen hele tida. Samme følelsene er når jeg er hos min kjære Mamma. Vil ikke si hadet og dra avgårde. Sånn er det bare. Tenker det er tegn på stor kjærlighet. Hadde vært ille hvis man syns det var en lettelse når folk dro. 

KJÆRLEIKEN

Kjærlighet kan være så mangt. Det er bånd i familien, flokken som man er så sinnsykt glad i. Betingelsesløs kjærlighet. Det er også det som oppstår mellom to mennesker som bygger sterke bånd til hverandre, dette er ikke betingelsesløst. Det krever mye av begge parter og handler mye om det lille ekstra som gjør at man kan si det magiske ordet ELSKER til hverandre. Men det handler om mye mer enn det. Det er snakk om å være hverandres bestevenn. Om humor og det og stole 100 prosent på hverandre. Kunne slappe av og bare nyte den andre, også på dårlige dager. Finne det lille ekstra i en ofte hard hverdag. Mange kjemper en tøff kamp vi rundt kanskje ikke fanger opp eller skjønner en dritt av. Husk å bry deg, det koster så lite, men kan bety enormt for den det gjelder.

VENNSKAP

Vennskap er gull. Gode venner skaper fine minner. Humor som sitter løst. Gode opplevelser og positiv energi. Glemmer tid og sted og er bare tilstede her og nå. Møtte en god venninne idag som jeg ikke har møtt på 15 år. Det var akkurat som vi hadde sett hverandre forrige uke. Skravler i vei og latteren sitter løst. Det beriker livet å ha gode venner. Det er garantert ikke femten år til neste gang. 
 

VALG

Hver dag står vi overfor valg. Små og store valg. Vi bestemmer selv hvilke valg vi skal ta. Iallefall til en viss grad. Syk eller frisk, hva skal man ha fokus på. Jeg blir helt rørt hvordan familien takler oppturer og nedturer. Klager sjelden, selv midt oppi tøffe dager og korona. Blir såå stolt over min familie hvordan de takler oppturer og nedturer. Elsker dere.

FEIRING

Nå står vi foran både morsdag og valentine. Mange gleder seg og har planer for dagen. Feire med de man er glad i. Vil ikke vi skal glemme at mange har ingen å feire med. Det kan være ulike grunner til det. Kan ikke alle tenke litt ekstra på dem. Slå på tråden eller send noen gode ord og tanker til dem dere er glade i. 

HAVET

Tenk at naturen kan påvirke oss mennesker i en så sterk grad. Havet ligger mitt hjerte ekstra nært. Jeg får en indre ro ved å gå tur ved havet. Naturen stiller ingen krav eller dømmer noen. Den er der bestandig med åpne armer og tar imot oss når vi kommer. Tenker alltid at jeg må bruke naturen mer aktivt i min hverdag fordi den gir så mye tilbake. Den gir oss så mye til alle årstider. Nå vinterstid sender jeg ekstra mye kjærlighet til verdens beste datter som skal overnatte i hengekøye i natt. 

STERKE BÅND

Kjærlighet er så mangt. Sterke bånd oppstår til de man har kjær. Tør påstå jeg har noen vibber som vanskelig lar seg forklare. Oppsto  da jeg brått mistet Pappa for noen år siden. De som kjenner meg, veit godt om dette og latteren sitter løst. Senest denne uka har jeg opplevd det tre ganger, forstå det de som kan. Noen ganger fremkaller det en redsel, andre ganger en glede. Velger å tenke det er en gave. Håper dere lager dere en god helg.

URETTFERDIGHET

Livet er jammen urettferdig. Det er mange ganger vanskelig å håndtere. Urettferdighet oppstår ofte når vi sammenligner oss med andre. Hvorfor måtte dette skje med akkurat meg? Ofte er ting flaks eller uflaks rett og slett. Det er ingen god forklaring på det. Tårer og utmattelse går i bølger med tanken om at dette skal man klare. Føler det er sååå viktig å prate sammen, og stå sammen i tøffe perioder. Livet er en berg og dalbane og noen ganger er det oppturer og det kiler godt i magen. Andre ganger har man mer enn nok med å holde seg fast. Hold sammen folkens, vi trenger hverandre.