SVAR

Begge sitter hjemme med klump i magen. Venter på svar fra overlegen på Riksen. Telefonen ringer. Hjertet gjør et hopp. Fredrik kommer opp og vinker på at jeg skal komme ned i stua. «Ja men det høres jo bra ut» hører jeg han si. YESS tenker jeg. Ingen svulster har vokst. Ingen nye tilkommet. Noen har til og med krympet. Lykkefølelse. HURRA.

VENTETID

Ja vi har blitt ganske gode på å vente. Vente på røntgensvar. Har faenskapet vokst eller er det stabilt. Forhåpentligvis har det krympet.  Slik har vi levd i snart 8 år. Sikkert ikke så lett for alle å skjønne hvordan det føles. Vi føler oss så maktesløse. Vi kan ikke påvirke resultatet. Håper på det beste. 

YNWA

Tenk at JEG skulle bli interessert i fotball.  Det er faktisk litt spesielt. Men alle kan faktisk endre seg etter som årene går, og jeg er sååå ivrig og har vært på Anfield flere ganger. Livet er her og nå og tenker jeg har fått noen gode gener av Pappan min. Kvelder med kamper og samvær er samlende og skaper glede og fellesskap. Elsker sånne kvelder.

BADE

Jeg har alltid elsket å bade. Uansett årstid eller temperatur. Det gir en lykkefølelse. Følelsen av en energiboost strømmer gjennom kroppen. Når det er kaldt gir det et ekstra kick. Det gir meg mestringsfølelse og glede. Verken mer eller mindre. Ganske enkelt tenker jeg at det ikke er mer som skal til. Fortsatt god påske folkens.

SAMMEN

Sammen masse sammen, familie og venner. Hva er vel bedre enn det.  Det er lykke på jord. Beste jeg vet. Mangler noen og det er vondt. Ekstra vondt i høytiden syns jeg. Både de som ikke er blant oss lengre. Men også de som av en eller annen grunn ikke kan være her. Nye bekjentskap og nye relasjoner. Lykken her er stor med fin fint besøk hos oss. Flokken blir større og det gleder meg masse. Tenk å ha så mange fine folk rundt meg som jeg er så uendelig glad i. LYKKE!

PAPPAN MIN

Tenk at du skulle fly ut av livene våre så brått og uventa for 12 år siden. Ingen hadde tenkt at det kunne skje.. Gikk og la seg på kvelden og gledet seg til neste dag da broren min og svigerinnen skulle komme på middag. Hadde laga handleliste som lå på bordet og hundene sov i buret  i gangen. Tenk så våknet du aldri mer. Jeg savner deg sånn Pappa, gode og morsomme Pappan min.  

AVSLAG

Jeg fatter ikke hvorfor jeg ikke blir forstått… Avslag igjen… Som datteren min sier: Da har jeg en restarbeidsevne. Håper det da,..jeg gir meg aldri,… ungdommen sparker meg i ræva og sier jeg kan jobbe. Dette har vært en tøff periode og jeg har virkelig gjort mitt beste, men det gikk ikke min vei. Jeg gir meg aldri med tanke på mine ungdommer som jeg elsker over alt. Jeg skal vise dem! Elsk på elsk !

STOLT

Det er sååå godt å kunne være stolt av seg selv. Det er jeg idag og ikke redd for å si det heller. Etter 3 operasjoner var jeg tilbake i skiløypa og suste i vei. Skikkelig lykkefølelse. Tror vi må si det oftere til hverandre. Det smitter faktisk, bare å prøve og se hva som skjer. Slutt å sammenligne deg med andre. Alle har noe å være stolt over. Hva kan du være stolt av idag?